Logo Viny's Snack and Diner

Viny’s Snacks & Diner

Snacks

Kwaliteit! Tijd voor eten! Dat is waar Viny’s Snacks & Diner voor staat. ‘Snacks’ bestaat uit frituurproducten die worden bereid in hoogwaardig plantaardig frituurvet. Snacks als patat, kroket en frikandel blijven het populairst. Toch willen we onze gast meenemen in de wereld van frituur en bieden wij naast Oerfriet ook eigengemaakte patat en snacks aan die vernieuwend zijn.

U kunt bij ons terecht voor een lekker snack of voor een complete maaltijd; zowel lunch als diner. In ons snack assortiment vindt u de bekende snacks zoals patat, kroket en frikandel. Maar ook kunt u bij ons terecht voor de luxere snack zoals bijvoorbeeld de Berehap of een goulashkroket.

Kwaliteit en tijd

Viny’s probeert, daar waar kwaliteit en prijs het toelaten, de producten zo veel mogelijk te verkrijgen van Nederlandse boeren / lokale ondernemers.

Onze gefrituurde producten worden bereid in hoogwaardig plantaardig vet. Hierbij houden we de kwaliteit van het vet en de verbrandingstemperatuur in de gaten. Dit alles om een zo goed mogelijk product af te leveren.

Omdat we veel met verse producten werken is onder bereidingstijd doorgaans iets langer dan bij de doorsnee cafetaria. Wilt u liever niet te lang wachten bestel dan online of neem contact met ons op via mail of telefoon.

Klik hier om de menukaart van het cafetaria te bekijken

Naast deze menukaart hebben wij ook nog: