Logo Viny's Snack and Diner

Viny’s Snacks & Diner

Buffetten & Catering

Naast de Snacks & Diner afhaalservice is Viny’s ook een catering bedrijf. Eten en drinken worden door ons verzorgd en naar de gewenste locatie gebracht. De mogelijkheden zijn uitgebreid. U kunt bij ons uw eigen buffet samenstellen.

Natuur & boer! We halen de producten zo veel mogelijk uit eigen land. Daarnaast wordt bij de afhaal- en cateringservice het liefst geen plastic of andere verpakkingen gebruikt die schadelijk zijn voor het milieu. Dit proberen wij omdat wij de wereld graag willen doorgeven aan de volgende generatie.

Bij Viny’s kun u terecht voor (stamppot) buffetten, lunch tafels, salades en warme & koude hapjes.

Hiervoor kunt u online een bestelling plaatsen of neem contact met ons op om een buffet samen te stellen die voldoet aan uw wensen.

 

Kwaliteit en tijd

Viny’s probeert, daar waar kwaliteit en prijs in balans zijn, de producten zo veel mogelijk te verkrijgen van Nederlandse boeren en lokale ondernemers.

Onze gefrituurde producten worden bereid in hoogwaardig plantaardig vet. Hierbij houden we de kwaliteit van het vet en de verbrandingstemperatuur in de gaten. Dit alles om een zo goed & gezond mogelijk product af te leveren.