Logo Viny's Snack and Diner

Viny’s Snacks & Diner

Diensten

Viny’s is een horecabedrijf dat diensten verleend op gebied van cafetaria, lunch, diner en catering. Hieronder kort uitgelicht.

Cafetaria

U kunt bij ons terecht voor een lekker snack of voor een complete maaltijd; zowel lunch als diner. In ons snack assortiment vindt u de bekende snacks zoals patat, kroket en frikandel. Maar ook kunt u bij ons terecht voor de luxere snack zoals bijvoorbeeld de Berehap of een goulashkroket.

Lunch / Diner

In ons Lunch/diner assortiment bevinden zich de ‘Home Mode’ producten. Voorbeelden hiervan zijn de Burger, Pulled Pork, Hachee en de spaghetti en soep. Dit zijn de populairste ‘Home Made‘ producten van Viny’s. we gebruiken bij dit bereidingsproces zo veel mogelijk verse kruiden.

Catering

Bij Viny’s kun u ook terecht voor (stamppot) buffetten, Lunch tafel, salades, warme en koude hapjes. Hiervoor kunt u online een bestelling plaatsen of neem contact met ons op om een buffet samen te stellen die voldoen aan uw wensen.

Kwaliteit en tijd

Viny’s probeert, daar waar kwaliteit en prijs het toelaten, de producten zo veel mogelijk te verkrijgen van Nederlandse boeren / lokale ondernemers.

Onze gefrituurde producten worden bereid in hoogwaardig plantaardig vet. Hierbij houden we de kwaliteit van het vet en de verbrandingstemperatuur in de gaten. Dit alles om een zo goed mogelijk product af te leveren.

Omdat we veel met verse producten werken is onder bereidingstijd doorgaans iets langer dan bij de doorsnee cafetaria. Wilt u liever niet te lang wachten bestel dan online of neem contact met ons op via mail of telefoon.